ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το λογιστικό γραφείο ΄΄ΣΙΜΙΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ΄΄ ξεκίνησε το 1989 με έδρα την Πολυτεχνείου 19, το όραμά του για την παροχή όλων των Χρηματοοικονομικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών που χρειάζεται μια επιχείρηση καθώς και την οργάνωση, διαχείριση και επίβλεψη αυτών. Το 1997, η έδρα του γραφείου μας μεταφέρθηκε στην οδό Καστριτσίου 6, συνεχίζοντας όχι μόνο το ρόλο του υποστηρικτή και υπεύθυνου των οικονομικών ζητημάτων των επιχειρήσεων, αλλά και του συμβούλου και βοηθού των καθημερινών προβλημάτων τους, εδραιώνοντας στερεές σχέσεις φιλίας και αλληλοσεβασμού με τους πελάτες – συνεργάτες μας. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή μας πορεία στον οικονομικό χώρο, μας δίνουν την δυνατότητα να εκτελούμε τις ανατιθέμενες εργασίες με αξιοπιστία, ακρίβεια και σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Το επάγγελμα του οικονομολόγου – φοροτεχνικού απαιτεί εχεμύθεια, ειλικρίνεια και πάνω απ’ όλα τιμιότητα και καθαρές κουβέντες προς τους πελάτες μας, με σκοπό τη δημιουργία ενός γόνιμου εργασιακά περιβάλλοντος, πάντα προς το συμφέρον του εκάστοτε πελάτη μας. Η εκτίμηση και ο σεβασμός που λαμβάνουμε εδώ και τόσα χρόνια από τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι και η κινητήρια δύναμή μας, έχει επιτευχθεί μέσω :

Α) της μακροχρόνιας προϋπηρεσίας μας

Β) της διαρκής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσής μας

Γ) των σύγχρονων μηχανογραφικών συστημάτων μας

Δ) της συνεχής ανάπτυξης και αναβάθμισης των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών μας

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας αποσκοπούσε και θ’ αποσκοπεί πάντα στην συνεχή εξυπηρέτηση και στην απόδοση λύσεων στα θέματα των πελατών μας, με διαφάνεια και συνεχή επικοινωνία μαζί τους, ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη ευχαρίστηση και να δωθούν οι κατάλληλες λύσεις στα τυχόν προβλήματά τους.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος του γραφείου μας είναι να καλύπτουμε οποιαδήποτε λογιστική, οικονομική, φοροτεχνική, εργατική και φορολογική ανάγκη των πελατών μας, προσφέροντας έγκυρες λύσεις και χρήσιμες συμβουλές άμεσα στα καθημερινά ζητήματα των επιχειρήσεων.

Είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, είτε επιχείρηση, στόχος μας είναι η σωστή και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών σας, πάντοτε προς το δικό σας συμφέρον.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Καστριτσίου 6, Θεσσαλονίκη , Θεσσαλονίκη (Κέντρο) 54623
2310 288096
6977 248346