ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ - Λογιστικό Γραφείο

Τριάντα χρόνια γνώση, εμπειρία, συνέπεια, υπευθυνότητα, τεχνολογική πρωτοπορία, αξιοπιστία. Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1991 από τη Γεωργία Μητροπούλου σε μια περίοδο αυξανόμενης ζήτησης για υψηλού επιπέδου λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη. Έκτοτε, σε ένα διαρκώς –και όχι πάντοτε με προβλέψιμο τρόπο– μεταβαλλόμενο περιβάλλον βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας με έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση σε φορολογικά, λογιστικά και εργατικά θέματα.

Το 2000 ο Γιώργος Ρουσσόπουλος έκανε το επόμενο βήμα –σε συνεργασία με εταιρείες υψηλής φερεγγυότητας– στον χώρο των ασφαλειών. Έκτοτε συμβάλλουμε αποτελεσματικά στη διασφάλιση της ηρεμίας του πελάτη μας σε ανάγκες που εκτείνονται από την ασφάλιση του αυτοκινήτου και της ακίνητης περιουσίας του έως την υγεία και τη σύνταξή του.

Το 2007 εγκατασταθήκαμε στα ιδιόκτητα γραφεία μας στα Μελίσσια Αττικής αναπτύσσοντας παράλληλα έναν ακόμα κλάδο, τη διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε δημόσιες υπηρεσίες και κρατικούς φορείς, απαλλάσσοντας τους πελάτες μας από αναμονή σε ουρές, εξοικονομώντας τους πολύτιμο χρόνο
και χρήμα.

Το 2014 ολοκληρώσαμε τον πλήρη εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας εισερχόμενοι δυναμικά στην ψηφιακή εποχή ακόμα και σε επίπεδο τηλεπικοινωνιών.

Η διαρκής επαγρύπνησή μας σε ζητήματα Πληροφορικής, τεχνολογίας και μεθόδων βελτίωσης της ροής εργασιών εξασφαλίζει διαχρονικά στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία και επιβάρυνση.

Οι πρωτόγνωρες για όλους εμπειρίες της περιόδου 2020-2021 αποτέλεσαν για εμάς αφενός μια επιβεβαίωση ότι όλα τα παραπάνω είχαν ως συνισταμένη ένα γραφείο και μια ομάδα συνεργατών που μπορούσαν να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά σε κάθε άλλο παρά αναμενόμενες και προβλέψιμες συνθήκες και ανάγκες, αλλά και πρόκληση να αναζητήσουμε σύγχρονα και εξελιγμένα εργαλεία ευρύτατης και εξαιρετικά αποτελεσματικής εξυπηρέτησης σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος υπηρεσιών.

Εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή με την υιοθέτηση υπηρεσιών i-Bank Pay Spot και ιδιωτικού Κ.Ε.Π.

Έτσι,

  • Κοντά μας μπορείτε πλέον να πληρώνετε, με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σας χωρίς αναμονή και ταλαιπωρία με δεδομένη εχεμύθεια και αξιοπιστία.
  • Παράλληλα, μπορείτε να εξυπηρετηθήτε σε ιδιαίτερα μεγάλο εύρος υποθέσεων που σχετίζονται με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως οι Δ.Ο.Υ., τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ο Ο.Α.Ε.Δ.,
    το e-gov κ.ά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κυκλάδων 5 , Αττική, Μελίσσια 151 27
2ο Γραφείο: Δερβένι Κορινθίας - Παλαιά Εθνική Οδός
210 6134463
693 2449638