ΠΡΑΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Αρχιτεκτονικό Γραφείο

Αρχιτεκτονικό γραφείο. Ανακαινίσεις, Μελέτη κατασκευής, Άδειες λειτουργίας

Τα ακίνητά σχεδιάζονται εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες υλικών που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα και ασφάλεια στις κατασκευές μας.
Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας μας. Έτσι στο πλαίσιο της διαρκούς έρευνας έχουμε επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στον σχεδιασμό και κατασκευή βιοκλιματικών ακινήτων μέσω της εφαρμογής τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα ακίνητα του κατασκευάζονται σε οικόπεδα που προέρχονται από αγορά και διατίθενται για πώληση “με το κλειδί στο χέρι” έτσι ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα.

Αν όμως έχετε ένα οικόπεδο και θέλετε να το εκμεταλλευτείτε με τη μέθοδο της αντιπαροχής, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη προσφορά της αγοράς, έχοντας πάντα σαν γνώμονα τη σχέση “ποιότητας – τιμής” προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Επίσης, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κατοικίες, πολυκατοικίες, βιοτεχνικά κτήρια, καταστήματα, γραφεία, παιδικούς σταθμούς, εκκλησίες, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κτηρίων και τα διακοσμούμε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της αισθητικής και τεχνολογίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αρτεσιανού 5 , Καρδίτσα 431 31
24410 25855
6944 560121