ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Λογιστικό Γραφείο

Τα λογιστικά γραφεία “ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ” μετά από μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία απο το 1990, με στελέχη μακροχρόνιας εμπειρίας, στην επίλυση των προβλημάτων σε λογιστικό & φορολογικό επίπεδο, τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων, δραστηριοποιούνται με δύο λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία στο Χαρακοπιό Μεσσηνίας και στην πρωτεύουσα του νομού Καλαμάτα.

Η συνεχής εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας έδωσε την δύναμη να δημιουργήσουμε το 2o φοροτεχνικό – λογιστικό γραφείο στην Καλαμάτα επί της οδού Μπουμπουλίνας 45.

Τα γραφεία μας δραστηριοποιούνται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε λογιστικά, φοροτεχνικά και συμβουλευτικά θέματα που αφορούν κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Με σημαντική εμπειρία σε φορολογικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα, τα γραφεία μας αναλαμβάνουν την μηχανογραφική τήρηση όλων των κατηγοριών βιβλίων του Κ.Φ.Α.Σ. κάθε μορφής επιχείρησης και την παρακολούθηση και αντιμετώπιση όλων των φορολογικών, ασφαλιστικών και λοιπών υποχρεώσεων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπουμπουλίνας 45 , Καλαμάτα, Μεσσηνία 241 31
2ο γραφείο ,Χαρακοπιό, Μεσσηνία ,240 04
27210 95889
6955714840