ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Δικηγορικό Γραφείο

Υπηρεσίες

Οικογενειακό Δίκαιο
Εργασιακές Σχέσεις
Ιατρικό Δίκαιο
Πνευματική Ιδιοκτησία
Επιχειρήσεις – Εμπόριο
Συμβάσεις – Αστική Ευθύνη
Ακίνητα (Συμβόλαια)
Κληρονομικό Δίκαιο
Δημόσια Έργα
Φορολογία – Δημόσιο Δίκαιο
Τράπεζες
Ποινικό Δίκαιο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΝΑ Γ. ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ   (δικηγόρος – επικεφαλής ομάδας)

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ιδιαίτερη διάκριση στον τομέα του Αστικού και Εμπορικού Δικαίου και στον Τομέα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και των Εμπορικών Σημάτων. Αφού ολοκλήρωσε την άσκησή της, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου (LLM) του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, μελετώντας το Δίκαιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (WTO) και ειδικευόμενη στη Διεθνή Εμπορική Διαιτησία (Alternative Dispute Resolution-International Commercial Arbitration), αποκτώντας εξοικείωση με τα κύρια συστήματα εναλλακτικής επίλυσης διεθνών εμπορικών διαφορών. Παράλληλα μελέτησε το Συγκριτικό Δίκαιο των Διεθνών Εμπορικών Συμβάσεων,  εξοικειωνόμενη με αλλοδαπά νομικά συστήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πριν ιδρύσει το δικό της γραφείο, μαθήτευσε σε δικηγορική εταιρεία με ειδίκευση στον τομέα του Ιατρικού Δικαίου (Medical Jurisprudence), αντιμετωπίζοντας ζητήματα Εμπορικού Δικαίου αλλά και ζητήματα Ιατρικής ευθύνης –Ευθύνης από Αδικοπραξία. Ακολούθως εργάστηκε σε δικηγορική εταιρεία στον τομέα του Δικαίου των Εταιρειών και των Συμβάσεων Προμήθειας Δημοσίου, ασκώντας συμβουλευτική και μάχιμη δικηγορία. Παράλληλα εξειδικεύτηκε στο Δίκαιο των Ακινήτων, παρακολουθώντας πλήρες ετήσιο πρόγραμμα ειδικής εκπαίδευσης συμβολαιογράφων και το σύνολο των ετήσιων επαγγελματικών σεμιναρίων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών (2009-2010), αναλαμβάνοντας χρέη νομικού συμβούλου σε κατασκευαστικές εταιρείες με αντικείμενο ιδιωτικά και δημόσια έργα. Παράλληλα αρθρογραφεί για νομικά ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος σε εφημερίδες, παραμένοντας στραμμένη με ενδιαφέρον στη νομική επικαιρότητα και σε ζητήματα σύγκλησης των ευρωπαϊκών νομικών πολιτισμών.   

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Λειτουργεί αυτόνομα το δικό της δικηγορικό γραφείο, έχοντας ήδη αποτελέσει πολύτιμο «συνεργό επιτυχίας», στη μαχόμενη και τη συμβουλευτική δικηγορία,  για πλήθος πελατών της, ενασχολούμενη με όλη την ύλη του αστικού και του εμπορικού δικαίου.  Είναι η επικεφαλής πολυμελούς ομάδας νομικών (δημοσίου δικαίου, φορολογικού, ποινικού δικαίου κ.α.), και συντονίστρια μεγάλου πλήθους  συνεργατών. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δαμάρεως 1 & Εθνικής Αντιστάσεως , Αττική, Καισαριανή 161 21
210 7247078
6946 126691